top of page

INFRAROOD

Wilt u effectief en voordelig verwarmen middels infrarood verwarmingspanelen? Deze vorm van verwarming kunt u zowel als hoofdverwarming als als bijverwarming gebruiken.

 

“waarom zijn deze grote ruimtes of hallen toch altijd zo koud”? Het antwoord op deze vraag is simpel. Tot op heden was er gewoonweg geen doeltreffende manier om grote ruimtes of hallen te verwarmen en als ze er al waren, dan moesten er bergen aan energie, en dus ook geld, ingestopt worden om een klein beetje warmte te creëren. De revolutionaire ontwikkeling van ons product zorgt ervoor dat dit vanaf heden tot het verleden behoort.

 

Langegolf infrarood verwarmt rechtstreeks de objecten zonder de lucht eerst te moeten verwarmen. De infrarood stralen worden door de objecten opgenomen en vervolgens weer afgegeven (accumulerende werking), waardoor de werking extra effectief wordt. Hierdoor ontstaat een homogene, sensationeel verwarmde, ruimte. Of u kiest voor het zogenaamde spot heating, dit betekent dat u enkel datgene verwarmt wat u WILT verwarmen.

 

VOORDELEN

Hoogte geen probleem

Veilig en CO2 neutraal

Energiebesparing

Onderhoudsvrij

Gezondheid

Flexibel hergebruik

Recyclebaar

Lage montagekosten

Design

Heatscreen
comfortscreen infrarood studio

Comfortscreen

Comfortscreen infrarood producten zijn gebaseerd op een zeer efficiënte en betrouwbare Franse thin-film technologie dat al ruim 16 jaar wordt gebruikt in vliegtuigen, schepen, treinen, woningen, kantoren en publieke gebouwen. Inmiddels heeft Comfortscreen deze folie met succes in uiterst dunne wand- en plafondpanelen toegepast. Lange golf infrarood stralingswarmte is geluidloos en veroorzaakt geen convectie of luchtverplaatsing. Dit betekent dat er dus minder tot geen circulerend stof is. De infrarood technologie van de Comfortscreen voorkomt tevens vochtvorming dat de levensduur van uw bezittingen enorm verhoogt.

Heatscreen

De Heatscreen 2300W is toepasbaar voor het verwarmen van grote (hoge) ruimtes zoals industriehallen, kerken, stadions, congresruimtes, sporthallen enzovoort. De Heatscreen is ook uitermate geschikt als toegepaste verwarming zoals spotverwarming in magazijnen, terrasverwarming, opslagruimtes en werkruimtes waar niet de gehele ruimte opgewarmd hoeft te worden maar slechts het personeel.

 

Heatscreen voordelen:
+ Duurzaam - interessant i.c.m. duurzame energiebronnen
+ Geen ruimte verlies - geen ketels, radiatoren of buizen
+ Veilig - geen verbrandingsproces = geen C02 uitstoot
+ Weerbestendig - IP65-certificering 
+ Geen stofcirculatie - winst voor carapatiënten en mensen met luchtwegproblemen
+ Flexibel - eenvoudig in montage en makkelijk te verhuizen

Heatscreen
bottom of page